Leer jezelf ontstressen in minder dan 5 minuten

Jij stress? Ja, eigenlijk wel… Je bent soms snel geïrriteerd of hebt vage lichamelijke klachten. Heel wat stress voelen we pas later, nadat het zich heeft vastgezet in ons gedrag of in ons lichaam.

Het is mogelijk én belangrijk om jezelf snel te kunnen ontstressen. Want zodra je in stress bent, werken je hersenen niet goed meer!

Het gaat dan alleen om het pure overleven. Je bent dan niet meer echt productief, je maakt fouten en je bent minder bereikbaar voor de mensen om ons heen. En je blokkeert je zelfgenezend vermogen!

We merken onze automatische stressreacties soms amper op en ervaren het pas als een probleem wanneer de stress te hoog oploopt. Zo ver hoeven we het niet te laten komen!

“Ik heb geen tijd en geen zin om uren te mediteren of ontspanningsoefeningen te doen. Doe mij maar ‘Het ABC van ontstressen’, dat is lekker productief. Na een paar minuten ben ik van mijn stress af! Als ik merk dat ik vast raak in een of andere situatie of me irriteer aan iemand, doe ik ‘Het ABC’. Dan ben ik binnen de kortste keren helemaal OK en ga ik rustig verder met waar ik mee bezig was.” – Reactie van een deelnemer

Ook leren om jezelf snel te ontstressen? Doe de Workshop Ontstressen!

Datum: zaterdag 31 augustus 2019

Tijd: 10:00 – 16:00 uur (open vanaf 9.30 uur)

Locatie: De Marron, Kastanjeplein 8, 1092 CJ Amsterdam

Docente: drs. Matte Marij van der Wal, coach, (trauma)therapeut en voedingsdeskundige bij kleurbekennen.eu

Prijs: € 89,-

Meld je aan via livetheconnection.com