Workshop ‘Going back to my Roots’

👣 Going back my roots 👣
‘When we heal our trauma, our wounds, we break the pattern for the next seven generations. That’s our work, that’s the greatest gift to our children’. 

‘Als we onze trauma’s, onze wonden helen, doorbreken we het patroon voor de volgende zeven generaties. Dat is ons werk, dat is de grootste gift die we onze kinderen schenken’. 

In de workshop: ‘Going back to my Roots’ neemt Caroline Waanders je mee in een geleide meditatie. Hierin maken we contact met de voorouders en het herkennen en erkennen van familiepatronen.

Wil jij jouw plek in jouw familiesysteem ontdekken, familiepatronen herkennen en ontdekken welke krachten jij meegekregen hebt?In deze workshop ga je jouw plek in je familie systeem ontdekken, wordt helder wat jou stagneert en waar je kracht ligt.
Je gaat je verbinden met de kracht van de voorouders om helderheid te krijgen over jouw plek.
Caroline Waanders: als contextueel gezins therapeut en (team)coach begeleid ik mensen en organisaties in transformatieprocessen. Opgeleid door Nagy, een Amerikaans gezinstherapeut, die het belang van het onderkennen van de onzichtbare, loyaliteitsband, tussen ouders en kinderen erkende had ik mijn eerste ervaringen met ‘subtiele energie’ de onzichtbare banden tussen ouders en kinderen.Ik ontdekte dat bewustzijn van de subtiele energien van groot belang is. Ik leerde het onzichtbare te zien en te horen. 
Ik heb mijn intuïtieve en creatieve opleiding vervolgd in Sedona bij de Blue School of Creation en me verbonden met tradities uit het Noord- en Zuid Amerikaans sjamanisme: de Maya’s & Inca’s. Zij leerden mij dat de familie traditie zeven generaties terug en zeven generatie vooruit gaat. Dit betekent dat wat zeven generaties terug gebeurt is van invloed is op het hier en nu en wat nu gebeurt invloed heeft op de volgende zeven generaties. Dit heeft mij gesterkt in het belang van heling, zowel in de geschiedenis als het effect van heling voor de toekomstige generaties. 

Tijdens de workshop gebruiken we doTERRA essentiële oliën. Door de hoge trillingsfrequentie van deze oliën brengen deze het onzichtbare aan het licht. Deze essentiële olie met hoge frequentie verhoogt de energetische trilling en verlicht het systeem. 

Lees meer op: https://enlighten-yourlife.academy/going-back-to-my-roots/
🌟 Enlighten your life 🌟