Workshop: Is PLEZIER al de leidraad in jouw leven?

In een wereld die op zoveel fronten letterlijk en figuurlijk in brand staat, is het wezenlijk om ons ook te verbinden met Plezier. 

Plezier is ons geboorterecht! En het is ook een vaardigheid die we kunnen cultiveren. En het is ook een beetje besmet omdat we het vaak als oppervlakkig afdoen. In dit bericht moet ik mijn best doen om van het woord Plezier toch niet Vreugde te maken, omdat dat toch een beetje ‘dieper en voller’ klinkt.Zo verhouden we ons vaak onbewust tot plezier. En toch verlangen veel van ons naar meer plezier in ons leven. Wat te doen? Over twee weken ben je van harte welkom op een twee daagse workshop die Claire Molinard en ik aanbieden in Amsterdam. (25 en 26 januari)
We duiken in het onderwerp ‘Pleasure’ dat we deze zomer ook gaan uitpakken op ons Outrageous Love Festival.

:Wat gaan we doen?

  •  Voice Dialogue met specifieke aspecten rondom Plezier die onbewust in ons allemaal leven. Dit zal jou hoe dan ook in contact brengen met gebieden in jouw psyche en in jouw lichaam, waar je Plezier nog niet kunt toestaan.
  • We zullen partneroefeningen doen en Inquiries rondom het thema Plezier. Deze brengen je sowieso naar een gebied, waar jouw ‘Plezier-Plafond’ voelbaar wordt, wáár jij je ook bevindt op het spectrum van plezier. Het bestaan heeft namelijk geen grenzen, wij zijn het zelf die deze maken.
  • Lichaamswerk, dans, geleide meditaties en uitwisseling is deel van het programma. 
  • Tijdens lunches en diner worden jullie ‘plezierig’ uitgedaagd 🙂
  • Op het einde bieden we een ritueel aan, dat de inhoud verder verankerd. 

We gaan voor een mooie club mensen met max. 18 deelnemers. Dus reserveer je plek!Claire en ik hebben er mega-veel zin in en we zien er naar uit jou ook te ontmoeten.
Als je nog vragen hebt, meer dan welkom om te reageren op deze email. Dit weekend is een stand-alone weekend, waar je geen voorafgaande kennis of ervaring nodig hebt over ons werk. Dus zeker ook geschikt om vrienden uit te nodigen, die je wil laten kennis maken met ons werk en onze visie.

Het weekend is non-residential, dus slaapplekken in Amsterdam of omgeving dien je zelf te regelen. We starten zaterdag ochtend om 10.00 uur.
We kunnen altijd even bellen of Skypen!